
Jak absolventi UP prorazili v gastronomii
Šéfkuchař Lukáš Hejlík, autor Gastromapy, a prorektor pro vnější vztahy Univerzity Palackého v Olomouci Petr Bilík, vás seznámí s příběhy absolventů univerzity, které životní cesta zavedla do oblasti gastronomie. A podařilo se jim uspět!
Zážitků o cestě k úspěšnému businessu se rozhodně nepřejíte!
Přijďte a vychutnejte si povídání:
Barbory Hodúrové z FISHI company (Coffee Library, FISHI SUSHI),
Jiřího Omelky z Pivovaru Chomout,
Blanky Poštůlkové z Tvarůžkové cukrárny,
Radima Měsíce z restaurace Konvikt,
Tomáše Kuby z literární kavárny Druhý Domov,
Ondřeje Šustra za Kombucha Projekt.
Menu vám od 16 hodin ve Velké aule Filozofické fakulty budou servírovat úspěšní provozovatelé kaváren, restaurací, minipivovaru nebo výrobny netradičních zákusků