Jak absolventi UP prorazili v gastronomii

Šéfkuchař Lukáš Hejlík, autor Gastromapy, a prorektor pro vnější vztahy Univerzity Palackého v Olomouci Petr Bilík, vás seznámí s příběhy absolventů univerzity, které životní cesta zavedla do oblasti gastronomie. A podařilo se jim uspět!
Zážitků o cestě k úspěšnému businessu se rozhodně nepřejíte!

Přijďte a vychutnejte si povídání:
Barbory Hodúrové z FISHI company (Coffee Library, FISHI SUSHI),
Jiřího Omelky z Pivovaru Chomout,
Blanky Poštůlkové z Tvarůžkové cukrárny,
Radima Měsíce z restaurace Konvikt,
Tomáše Kuby z literární kavárny Druhý Domov,
Ondřeje Šustra za Kombucha Projekt.

Menu vám od 16 hodin ve Velké aule Filozofické fakulty budou servírovat úspěšní provozovatelé kaváren, restaurací, minipivovaru nebo výrobny netradičních zákusků

KONTAKT

Kariérní centrum Univerzity Palackého v Olomouci

Biskupské nám 1 Olomouc zobrazit na mapě

+420 585 631 054

kariernicentrum@upol.cz

Korespondenční adresa:
Křížkovského 8, Olomouc, 771 47


administrace

Provozní doba

Po: 8:00 – 12:00,13:00 – 15:00
Út: 8:00 – 12:00
St: 8:00 – 12:00, 13:00 – 15:00
Čt: 8:00 – 12:00
Pá: Zavřeno

Konzultace a koučink na základě předchozí dohody


Podpořili nás