Loading.. Nahrávám stránku...

Gastromanagement: Jak absolventi UP prorazili v gastronomii

Organizátor ---
Den konání Středa 14. 11. 2018 od 16:00 do 00:00
Místo konání Velká aula Filozofické fakulty
Přihlášení do N
Popis

Šéfkuchař Lukáš Hejlík, autor Gastromapy, a prorektor pro vnější vztahy Univerzity Palackého v Olomouci Petr Bilík, vás seznámí s příběhy absolventů univerzity, které životní cesta zavedla do oblasti gastronomie. A podařilo se jim uspět!
Zážitků o cestě k úspěšnému businessu se rozhodně nepřejíte!

Přijďte a vychutnejte si povídání:
Barbory Hodúrové z FISHI company (Coffee Library, FISHI SUSHI),
Jiřího Omelky z Pivovaru Chomout,
Blanky Poštulkové z Tvarůžkové cukrárny,
Radima Měsíce z restaurace Konvikt,
Tomáše Kuby z literární kavárny Druhý Domov,
Ondřeje Šustra za Kombucha Projekt.

Menu vám od 16 hodin ve Velké aule Filozofické fakulty budou servírovat úspěšní provozovatelé kaváren, restaurací, minipivovaru nebo výrobny netradičních zákusků.

Přihlášení není třeba

Zpět na přehled plánovaných akcí
Chci se zeptat